Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

1+1 Δώρο
FINISH All In 1 Max Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Ταμπλέτες Λεμόνι 20τεμ 326gr

FINISH All In 1 Max Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Ταμπλέτες Λεμόνι 20τεμ 326gr

Κωδικός: 1223420
0,42 €/τεμ.
8,48 €/τεμ.
Η #1 μάρκα που συνιστάται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλυντηρίου πιάτων* *το Finish είναι το πλέον συνιστώμενο απορρυπαντικό, βάσει του μεριδίου αγοράς των κατασκευαστών πλυντηρίων που συνιστούν Finish. Το Finish All In One Max δρα αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση. Η επαναστατική δράση μουλιάσματος της Powerball, διαχέει ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες στο νερό, οι οποίοι αφαιρούν ακόμα και τους πιο επίμονους, ξεραμένους λεκέδες, όπως λεκέδες από καφέ ή τσάι - κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί πλέον να ξαναπλύνετε τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα σας! Καθαρίζει απαλά τα πιάτα και τα ποτήρια σας ώστε να λάμψουν από καθαριότητα απομακρύνοντας τους λεκέδες νερού και δίνοντας τους εκτυφλωτική λάμψη. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το περιτύλιγμα της ταμπλέτας για να την χρησιμοποιήσετε. Για 100% απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας συνδυάστε με το αλάτι πλυντηρίου Finish, το εκθαμβωτικό πλυντηρίου πιάτων Finish, το αρωματικό πλυντηρίου πιάτων Finish και το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
SODIUM CARBONATE, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, SODIUM CITRATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, AQUA, TETRASODIUM ETIDRONATE, Polyethylenglycol MG >4100, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM SULFATE, CETEARETH-25, SODIUM BICARBONATE, Polyethylenglycol MG <4100, TAED, CELLULOSE, POLYVINYLALCOHOL, SODIUM SILICATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, Maleic- acrylic acid copolymer sodiumsalt, GLYCEROL, 2- propenoic acid, homopolymer, sodium salt, Mangan Oxalate, SUBTILISIN, Polyethleneimine, Methyl-1H-benzotriazole, TITANIUM DIOXIDE, MAGNESIUM STEARATE, Primary alcohol ethoxylate, AMYLASE, PARFUM, COLORANTS.
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέχει πρωτεάση. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127253
Κίνδυνος ερεθισμού
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr