Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

SOFLAN Classic Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Υγρό για Μάλλινα 18 πλύσεις +1 Δώρο

SOFLAN Classic Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Υγρό για Μάλλινα 18 πλύσεις +1 Δώρο

Κωδικός: 1483038
0,24/πλύση
0,12 €/πλύση
4,30 €/τεμ.
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Με την μοναδικά απαλή σύνθεσή του Soflan μπορείτε τώρα να απολαύσετε και να χαρείτε τα μάλλινα και ευαίσθητα ρούχα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ειδική σύνθεση του Soflan φροντίζει τα αγαπημένα σας ευαίσθητα ,μάλλινα , μεταξωτά και συνθετικά ρούχα. Απολαύστε την ολοκληρωμένη φροντίδα του Soflan: Αφήνει τα ρούχα σας αισθητά καθαρά και ευωδιαστά, Με σύνθεση κατά των χνουδιών και των κόμπων ", Διατηρεί την ελαστικότητα των ινών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Από 5%-15% Ανιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, λιγότερο από 5% Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες. Άρωμα, Lactic Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Dodecyl Benzene Sulfonate, Sodium Laureth Sulfate.

Περιέχει: Sodium Dodecyl Benzene Sulfonate, Sodium Laureth Sulfate. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Περιέχει Isoeugenol. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Επιλέξτε ένα πρόγραμμα πλυντηρίου για ευαίσθητα ρούχα, χωρίς δυνατό στίψιμο. Για μεταξωτά ρούχα, προτιμήστε πλύσιμο στο χέρι.Προτιμήστε πλύση σε χαμηλή θερμοκρασία: προστατεύστε τα ρούχα σας και το περιβάλλον! Απλώστε τα ρούχα οριζόντια - αποφύγετε το στέγνωμα στον ήλιο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
Colgate-Palmolive Hellas, Αθηνών 89, Πειραιάς, 185 41, Γραμμή Καταναλωτών χωρίς χρέωση: 800 11 25100
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr