Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

- 1,50
CILLIT BANG Καθαριστικό Υγρό για Σκληρή Βρωμιά & Απολύμανση 750ml

CILLIT BANG Καθαριστικό Υγρό για Σκληρή Βρωμιά & Απολύμανση 750ml

Κωδικός: 2347243
5,67/λίτρο
3,67 €/λίτρο
4,25
/τεμ.
2,75 €/τεμ.
Καθαρίστε την τουαλέτα σας πολύ γρήγορα με το υπερκαθαριστικό gel Cillit Bang. Χάρη στα πανίσχυρα επιφανειοδραστικά του, το ενεργό τζελ καθαρίζει σε βάθος εξαφανίζοντας τη βρωμιά, ακόμα και την πιο επίμονη. Κάνει την τουαλέτα σας αστραφτερά καθαρή. Οι ιδιότητες αφρίσματός του επιτρέπουν να είναι ενεργό σε κάθε γωνία της τουαλέτας σας, τόσο κατω από το νερό όσο και κάτω από το χείλος. Πάντα να το δοκιμάζετε σε ένα δυσδιάκριτο σημείο πριν τη χρήση, για να διασφαλίσετε την καταλληλότητα για την επιφάνεια. 4 συμβουλές για να ελευθερώσετε τις φραγμένες σωληνώσεις: 1.Αδειάστε το μισό του περιέκτη στο σωλήνα. 2.Ξεπλύνετε το δοχείο και αφήστε το να δράσει για 2 ώρες. 3.Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. 4.Για μεγαλύτερες φραγμένες σωληνώσεις, αφήστε όλη τη νύχτα. Οδηγίες χρήσης: 1.Για να ανοίξετε τον περιέκτη, πιέστε τα μαλακά μέρη στις πλευρές του καπακιού και ξεβιδώστε. Για να κλείσετε τον περιέκτη, βιδώστε το καπάκι μέχρι να ακούσετ ένα κλικ. 2.Σηκώστε το κάθισμα της τουαλέτας και τοποθετήστε προσεκτικά το στόμιο κάτω από το χείλος. 3.Πιέστε τον περιέκτηγια να εφαρμόσετε σε όλη τη λεκάνη (περίπου 60ml). 4.Αφήστε για 1 λεπτό, μετά βουρτσίστε και ξεπλύνετε με νερό. 5.Για καλύτερο αποτέλεσμα, αφήστε το για 30 λεπτά, μετά βουρτσίστε αν χρειάζεται και ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
<5% μη ιονικά τασιενεργά, αμφοτερικά τασιενεργά, λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο.Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη και δερματικά εγκαύματα. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Περιέχει υποχλωριώδες νάτριο και υδροξείδιο του νατρίου. Τοξικό στη θάλλασια ζωή με αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Να μην χρησιμοποιείται μαζί με άλλα προϊόντα. Μπορεί να εκλυθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο).
Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια /μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με άφθονο νερό. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εάν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Σε περίπτωση κατάποσης, καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων/γιατρό. Μην προκαλέσετε εμετό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127253
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr