Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

AJAX Kloron Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης Lila 1lt+1 Δώρο

AJAX Kloron Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης Lila 1lt+1 Δώρο

Κωδικός: 1382938
2,84/λίτρο
1,42 €/λίτρο
2,84 €/τεμ.
Προσωρινά μη διαθέσιμο
2 σε 1 Καθαρίζει και Απολυμαίνει! Η μοναδική σύνθεση του AJAX KLORON LILA συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του AJAX και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα χωρίς μικρόβια. Καθαρίζει σε βάθος και διαλύει δύσκολους λεκέδες λίπους! Απολυμαίνει: Σκοτώνει μικρόβια, βακτηρίδια και ιούς! Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές και αφήνει ευχάριστο άρωμα σε λεκάνες, κάδους...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Απολυμαντικά (1,62 gr υποχλωριώδους νατρίου ανά 100gr προϊόντος), Aroma. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σάπωνας.

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από τα παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό (ή στο ντους). Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξυπλένετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Διάθεση του περιεχομένου /περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Εάν ζητησετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προιόντος ή την ετικέτα. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιειται σε συνδυασμό με άλλα προιόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Περιέχει: Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide, Cocamine Oxide.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για καθάρισμα: Διαλύστε 2 καπάκια σε ένα κουβά νερό (5L). Για απολύμανση: Εφαρμόστε απευθείας με ένα σφουγγάρι και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Για απολύμανση από βακτηρίδια σε μεγάλες επιφάνειες διαλύστε 1 ποτήρι σε 1lt νερό. Αφήστε 5 λεπτά και ξεβγάλτε. (1 ποτήρι=300ml). Για μάρμαρα, ξύλο και μεταλλικές επιφάνειες, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μικρό μη ορατό σημείο. Αποφύγετε κάθε επαφή με ρούχα, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες επίπλων και τοίχου. Ξεβγάλτε καλά μετά τη χρήση. Για να ανοίξετε το προστατευτικό καπάκι: πιέστε τις 2 άκρες του και ξεβιδώστε το. Για να κλείσετε το μπουκάλι: βιδώστε προς τα δεξιά μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
Colgate-Palmolive Hellas, Αθηνών 89, Πειραιάς, 185 41, Γραμμή Καταναλωτών χωρίς χρέωση: 800 11 25100
Δερματικά εγκαυματα
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr