Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Aνά μερίδα 115g |
Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
819kJ/196kcal |
942kJ/225kcal |
11,3% |
Λιπαρά |
10,9g |
13,0g |
18,6% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,1g |
1,3g |
6,5% |
Υδατάνθρακες |
10,4g |
12,0g |
4,6% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
1,3g |
1,4% |
Εδώδιμες ίνες |
1,4g |
1,6g |
- |
Πρωτεΐνες |
14,8g |
17,0g |
34% |
Αλάτι |
1,3g |
1,5g |
25% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, άμυλο αραβοσίτου, κρεμμύδι, νερό, φυτικά έλαια: ηλιέλαιο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πρωτεΐνη μπιζελιού, φυτικές ίνες, φυτική πρωτεΐνη, χρωστική: καραμελόχρωμα και χυμός παντζαριού, βιταμίνη Β12, ξίδι, αλάτι, χυμός λεμονιού, πηκτικό μέσο: κόμμι ξανθάνης, σταθεροποιητής: μεθυλοκυτταρίνη, αρτύματα: μπαχαρικά και βότανα, εκχύλισμα μαγιάς.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΕΛΙΝΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους < -18°C.
Μετά την απόψυξη διατηρείται στο ψυγείο για 48 ώρες στους 0°C - 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Αποψύχετε το προϊόν.
Ψήνετε σε προθερμασμένο αντικολλητικό τηγάνι, πλάκα ή σχάρα για 2 λεπτά ανά πλευρά, αφού πρώτα αλείψετε την επιφάνεια με λάδι.
Μετά το ψήσιμο το μπιφτέκι διατηρείται ζουμερό και με χρώμα ροζέ προς κόκκινο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθούν, να μην επανακαταψυχθούν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται και συσκευάζονται από την ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ - Nikolopoulou, Γόνατα Στυλιανού 40, 121 33 Περιστέρι, Αττική - Τηλ: 210 5130748, Email: info@veganact.gr, Ιστοσελίδα: www.veganact.gr