Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα* 120g |
Ενέργεια |
1032kJ/247kcal |
1210kJ/289kcal |
Λιπαρά |
14g |
16g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1g |
1,2g |
Υδατάνθρακες |
18g |
22g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,6g |
0,7g |
Εδώδιμες Ίνες |
0,5g |
0,7g |
Πρωτεΐνες |
12g |
14g |
Αλάτι |
1,1g |
1,3g |
|
|
Ανά 100g |
|
Βιταμίνη Β12 (Δ.Τ.Α.)** |
0,68μg (27%) |
|
Ιώδιο (Δ.Τ.Α.)** |
51,6μg (34%) |
|
* Παρασκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες στον φούρνο. |
** Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Τιμές αναφοράς. |
1 συσκευασία (240g) περιέχει 2 μερίδες. |
120g φιλέτο ψαριού παρέχουν 114mg/137mg ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (EPA, DHA). |
Συστατικά
Φιλέτο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ Αλάσκας (56%), φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο), άλευρο ΣΙΤΟΥ, αλεύρι για πανάρισμα (άλευρο ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, αλάτι), νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, άμυλο πατάτας, ρυζάλευρο, διογκωτικά: διφωσφορικά άλατα και ανθρακικά άλατα, αλάτι, καλαμποκάλευρο, δεξτρόζη, γλουτένη ΣΙΤΟΥ, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθετείτε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και προθερμαίνετε στους 220°C (200°C στον αέρα).
Τοποθετείτε στο ταψί ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Βάζετε τα φιλέτα ψαριού κατευθείαν από την κατάψυξη πάνω στο χαρτί ψησίματος και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά. Θα είναι έτοιμα, όταν έχουν πάρει ένα χρυσοκίτρινο χρώμα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Παρόλο που τα ψαροκόκαλα έχουν αφαιρεθεί με προσοχή και μεγάλη φροντίδα, κάποια θρύμματα μπορεί να παραμείνουν.
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com