Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στον φούρνο / airfryer |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ενέργεια |
915kJ/219kcal |
954kJ/228kcal |
1126kJ/270kcal |
Λιπαρά |
10,9g |
11,9g |
15,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,1g |
2,4g |
2,8g |
Υδατάνθρακες |
17,9g |
18,1g |
21,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
1g |
1g |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
2,8g |
2,5g |
Πρωτεΐνες |
10,9g |
10,8g |
9,6g |
Αλάτι |
0,6g |
0,6g |
0,55g |
|
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στον φούρνο / airfryer |
Ανά 100g στο φούρνο |
Ω-3 Λιπαρά (EPA + DHA) |
366mg |
461mg |
333mg |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Βόρειου Ειρηνικού (55%) (Merluccius products), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλεύρι αραβόσιτου, φυτικό έλαιο: βλέπε παρτίδα [G (ηλιέλαιο), Ν (Λάδι κανόλα)], νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη αραβόσιτου, μαγιά, αλάτι και εκχύλισμα μπαχαρικών (πάπρικα και κουρκουμάς).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη.
Οδηγίες Χρήσης
Στο φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τα Fish Sticks χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C για 15 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Φριτέζα αέρος: Τοποθετείτε τα Fish Sticks χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει στο καλάθι / συρτάρι τηγανίσματος. Μαγειρεύετε στους 180°C για 10 λεπτά.
Στο τηγάνι / στη φριτέζα: Τηγανίζετε τα Fish Sticks χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (170°C-180°C) για 3 έως 4 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν και έχει δοθεί μέγιστη προσοχή στην αφαίρεση των κοκκάλων, κάποια ενδέχεται να υπάρχουν.
Πρέπει να μαγειρευτεί πριν την κατανάλωση.
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr