Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1520kJ/365kcal |
Λιπαρά |
23,4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,2g |
Υδατάνθρακες |
29,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
Πρωτεΐνες |
8,6g |
Αλάτι |
0,7g |
Συστατικά
Ζύμη 73%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο], νερό, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 27%: Λουκάνικο θερμικής επεξεργασίας [70% χοιρινό κρέας, νερό, άμυλο πατάτας, όρος ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, μαγειρικό αλάτι, αφυδατωμένα καρυκεύματα, γαλακτωματοποιητής: δισόξινο πυροφωσφορικό, αντιοξειδωτικό: ισοασκορβικό νάτριο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο χρωστική ουσία: καρμίνιο].
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
Χωρίς να τα αποψύξουμε, τοποθετούμε τα λουκανικοπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
Προαιρετικά τα αλείφουμε με λίγο χτυπημένο αυγό ή γάλα.
Ψήνουμε στη χαμηλή θέση του φούρνου στους 220°C για περίπου 15 λεπτά ώσπου να ροδίσουν. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Τα λουκανικοπιτάκια δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440