Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
% Π.Π.Α.* ανά μερίδα 85gr |
Ενέργεια |
1151kJ/274kcal |
12% |
Λιπαρά |
11,2g |
16% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,8g |
16% |
Υδατάνθρακες |
35,6g |
|
εκ των οποίων κορεσμένα |
9,8g |
9% |
Εδώδιμες ίνες |
9,5g |
|
Πρωτεΐνες |
6,1g |
|
Αλάτι |
0,8g |
11% |
* Π.Π.Α.:Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal) |
Συστατικά
Ζύμη 60%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 40%: Κολοκύθα 60%, ζάχαρη, φρυγανιά, σταφίδες 6%, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ 4,5%, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, κανέλα, γαρύφαλλο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440