Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1177kJ/218kcal |
Λιπαρά |
13,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,3g |
Υδατάνθρακες |
33,7g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
14,1g |
Εδώδιμες ίνες |
1,5g |
Πρωτεΐνες |
5,2g |
Αλάτι |
0,2g |
Συστατικά
Ζύμη 54%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 46%: Νερό, ζάχαρη, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ 14%, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αρωματική ύλη: βανιλίνη 0,05%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Βγάζουμε την μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο.
Ψήνουμε στους 200°C για 35 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440