Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1130kJ/270kcal |
Λιπαρά |
15,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,5g |
Υδατάνθρακες |
25,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,9g |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
Πρωτεΐνες |
7,8g |
Αλάτι |
1,25g |
Συστατικά
Γέμιση 51%: ΤΥΡΙ μυζήθρα 49%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ φέτα 6,5%, αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο.
Ψήνουμε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζουμε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Αφού την αναποδογυρίσουμε, την αφήνουμε μέσα στο σκαφάκι της για 10 λεπτά, χωρίς να την σκεπάσουμε, για να απορροφήσει το λάδι της.
Προσαρμόζουμε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440