Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1208kJ/289kcal |
Λιπαρά |
1,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g |
Υδατάνθρακες |
59g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
Πρωτεΐνες |
8,1g |
Αλάτι |
1,1g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, βούτυρο [ΓΑΛΑ] 0,5%, άρωμα βουτύρου, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), ΑΥΓΟ πλήρες σε σκόνη 0,03%, χρωστική (κουρκουμάς).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλεύρι προέλευσης εντός και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Eάν το προϊόν δεν καταψυχθεί θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, μπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούμενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας, ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Πάντα να αφήνετε το φύλλο μέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μην προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να μη χάσει την υγρασία του.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Ε: info@kanaki.gr