Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1208kJ / 289kcal |
Λιπαρά |
1,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g |
Υδατάνθρακες |
58,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,2g |
Πρωτεΐνες |
8,1g |
Αλάτι |
1,10g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ΒΟΥΤΥΡΟ 0,5%, άρωμα βουτύρου, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ΑΥΓΟ 0,03% πλήρες σε σκόνη, χρωστική: κουρκουμάς.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν χρησιμοποιείσετε το φύλλου Βηρυτού, αφήστε το να αποψυχθεί πλήρως για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του.
Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί.
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Eάν το προϊόν δεν καταψυχθεί θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Ε: info@kanaki.gr