21 Νοεμβρίου 2020

Έναρξη του eMarket 


Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 άρχισε τη δοκιμαστική λειτουργία του το ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Αρχικά, εξυπηρετούμε παραγγελίες από το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα έχει προγραμματιστεί η σταδιακή κάλυψη όλων των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

Το eMarket διαθέτει περισσότερους από 9.000 κωδικούς από όλες τις Κατηγορίες τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης που έχουμε στα φυσικά Καταστήματα, εκτός από είδη Bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.) τα οποία θα έχουν ενταχθεί έως το τέλος του 2021.

Οι τιμές των προϊόντων είναι ίδιες με εκείνες στα φυσικά μας Καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο eMarket:
  1.  Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Η παράδοση για παραγγελίες άνω των 30€ γίνεται χωρίς χρέωση αποστολής (Για αγορές κάτω των 30€, υπάρχει χρέωση 2€ - 6€, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το eHub έως τον τόπο παράδοσης).
  2. Οι παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο 07:00-23:00.
  3. Παρέχεται 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση Πελατών.
Διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται και επεκτείνεται η συνεργασία της Επιχείρησής μας για παραγγελίες online μέσω της efood. Σήμερα εξυπηρετούνται οι περισσότερες περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας, του Βόλου και των Ιωαννίνων.

9 Οκτωβρίου 2020

Πιστοποίηση “Covid Shield” επιπέδου Excellent 


Tον Οκτώβριο του 2020, η Επιχείρησή μας έλαβε την πιστοποίηση “Covid Shield” στο ανώτατο επίπεδο των τριών ασπίδων (επίπεδο Excellent) από την TÜV AUSTRIA.

Με βασική Αρχή το “Πρώτα και πάνω από όλα ο Άνθρωπος”, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας μέχρι και σήμερα, λειτουργούμε υπεύθυνα και θέτουμε σε προτεραιότητα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των Εργαζομένων, των Πελατών και των Συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό, φροντίσαμε από πολύ νωρίς να εφαρμόσουμε στο σύνολο των εγκαταστάσεών μας μία ολοκληρωμένη πολιτική και αυστηρά μέτρα προστασίας, με στόχο τον περιορισμό μετάδοσης και εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το σχήμα πιστοποίησης “Covid Shield” αποτελεί ένα από τα πιο αυστηρά συστήματα πανελλαδικά και καθορίζει συγκεκριμένες διαδικασίες που οι εξεταζόμενες επιχειρήσεις πρέπει να εφαρμόζουν, προκειμένου να λάβουν την ανώτατου επιπέδου πιστοποίηση. Οι διαδικασίες αυτές επαληθεύουν ότι ο μηχανισμός και τα μέτρα που έχει υιοθετήσει η εκάστοτε εταιρεία είναι πάντα εναρμονισμένα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρχών, και συμβάλλουν στην πρόληψη εισροής ή εξάπλωσης της νόσου.

Kατόπιν της διεξαγωγής των σχετικών ελέγχων στο σύνολο των αξιολογούμενων σημείων, η Επιχείρησή μας πιστοποιήθηκε για την πλήρη εφαρμογή όλων των μέτρων που προβλέπει μια τέτοιου υψηλού επιπέδου πιστοποίηση, και δεσμεύεται για την πιστή εφαρμογή τους προκειμένου να συμβάλλει στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.