Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα*** 140g βρασμένου προϊόντος*** |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1476kJ/ 348kcal |
886kJ/209kcal |
10% |
Λιπαρά |
1,0g |
0,6g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
0,2g |
1% |
Υδατάνθρακες |
69g |
41g |
16% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,2g |
0,1g |
0% |
Εδώδιμες ίνες |
7,7g |
4,6g |
|
Πρωτεΐνες |
12g |
7,2g |
14% |
Αλάτι**** |
0,03g |
0,02g |
0% |
Μαγγάνιο (Π.Π.Α.*) |
21mg (106%) |
1,2mg |
60% |
Φώσφορος (Π.Π.Α.*) |
260mg (37%) |
156mg |
22% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**Οι πληροφορίες βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. |
***Μία Μερίδα αντιστοιχεί σε 60, 9 ΞΗΡΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. |
****H пεριεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου Νατρίου. |
Συστατικά
ΣΙΤΑΡΙ.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ και τα προιόντα της.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
Για μαγείρεμα:
Βράστε 4 κούπες νερό με αλάτι και βούτυρο (προαιρετικά).
Προσθέστε 2 κούπες πλιγούρι Fytro και αφήστε το να βράσει έως ότου φουσκώσει.
Για σαλάτες:
Για τις στεγνές σαλάτες, μουλιάστε το πλιγούρι Fytro για 3 ώρες περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
Για τις σαλάτες με πολλά υγρά υλικά, όπως λάδι, λεμόνι, τομάτα κ.α. μουλιάστε αρχικά το πλιγούρι για 1-2 ώρες και, αφού το αναμείξετε με τα υπόλοιπα υλικά, αφήστε το να φουσκώσει απορροφώντας το ζωμό τους.
Στοιχεία Προμηθευτή
Συσκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Λεωφ. Κηφισού 130, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ.: 210 57 04 400, Fax: 210 57 69 101, Email: jotis@jotis.gr