Διατροφική Δήλωση
|
Aνά 100g αλλαντικού |
Aνά 100g τυριού |
Ενέργεια |
390kJ/93kcal |
1119kJ/268kcal |
Λιπαρά |
2,5g |
16g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
10g |
Υδατάνθρακες |
3,5g |
0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,5g |
0g |
Πρωτεΐνες |
14g |
31g |
Αλάτι |
2,3g |
1,7g |
Συστατικά
Φιλέτο γαλοπούλας (55%), νερό, τροποποιημένο άμυλο, μαγειρικό αλάτι, δεξτρόζη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πηκτωματογόνο: καραγενάνη, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αρωματικές ύλες, σταθεροποιητές: τριφωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, αρτύματα καπνιστών τροφίμων.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΕΛΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΑΥΓΟ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΘΕΙΩΔΗ και ΑΡΑΧΙΔΕΣ (ΑΡΑΠΙΚΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ).
Edam μειωμένων λιπαρών (30% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με κλασικό τυρί edam που περιέχει 23% λιπαρά: Mαλακό τυρί παραγωγής Ε.Ε.
Παστεριωμένο ΓΑΛΑ αγελάδας, αλάτι, πυτιά, οξυγαλακτική καλλιέργεια, χρωστική ουσία: β- καροτένιο, σκληρυντικό: χλωριούχο ασβέστιο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Λιπαρά επί ξηρού ελάχιστο 30%, Υγρασία μέγιστο 49,5%.
Συνθήκες Διατήρησης
Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Διατηρείται στους 0°C έως 4°C.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται & συσκευάζεται από την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε., 15ο χλμ Ε.Ο. Ρεθύμνου-Ηρακλείου, 741 00 Ρέθυμνο, Κρήτης -Τηλ.: 210 6260000, Email: info@cretafarm.gr