Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1205kJ/287kcal |
Λιπαρά |
10g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,1g |
Υδατάνθρακες |
38g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,1g |
Εδώδιμες ίνες |
2,4g |
Πρωτεΐνες |
10g |
Αλάτι |
0,9g |
Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, τυρί ρικότα (ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλάτι), ΑΥΓΟ 9,6%, καπνιστός σολομός 6,4% (ΣΟΛΟΜΟΣ (Salmo salar), καπνός, αλάτι), ηλιέλαιο, νερό, τριμμένη φρυγανιά (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, ζύμη μπίρας), καπνιστό τυρί Provola (ΓΑΛΑ, αλάτι, πυτιά, αρτύματα καπνιστών τροφίμων), νιφάδες πατάτας, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, εδώδιμη φυτική ίνα, αλάτι, φυσική αρωματική ύλη (περιέχει ΨΑΡΙ), συμπυκνωμένος τοματοπολτός, χυμός λεμονιού.
Μπορεί να περιέχει ΣΟΓΙΑ και ΣΙΑΝΑΠΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση: Σολομός & Αυγά: Ε.Ε.
Σιτάρι: Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 0°C - 5°C.
'Οταν ανοιχθεί η συσκευασία, διατηρήστε το πάντα στο ψυγείο και καταναλώστε το σε διάστημα 3 ημερών.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζετε το προϊόν από τη συσκευασία, μαγειρεύετε για 4-5 λεπτά σε βραστό νερό, στραγγίζετε και σερβίρετε.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται Industria Alimentare Ferraro S.r.l., via Bonagge n. 26/A, 36065 Mussolente (VI), Italy