Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
| Ενέργεια |
1191kJ/282kcal |
| Λιπαρά |
4,4g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0,8g |
| Υδατάνθρακες |
51g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
2,3g |
| Πρωτεΐνες |
1,6g |
| Εδώδιμες ίνες |
9g |
| Αλάτι |
1,3g |
Συστατικά
Προζύμι 47% (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, νερό, μαγιά), αλέυρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, νερό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3,6%, αλάτι, αλεύρι ρυζιού, μαγιά μπίρας, συντηρητικά (προπιονικό ασβέστιο, σορβικό κάλιο), αλεύρι βύνης μαλακού ΣΙΤΟΥ.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ και ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλεύρι από μαλακό σιτάρι Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Διατηρείται στο ψυγείο στους 4°C-8°C, έως την ημερομηνία λήξης. Μετά το άνοιγμα, κλείστε καλά τη συσκευασία, φυλάξτε την στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 2 ημερών.
Οδηγίες Χρήσης
Προσθέστε τα υλικά της επιλογής σας και ψήστε την pinsa μέσα στο ταψάκι της, σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 200°C - 220°C, για περίπου 5 - 7 λεπτά.
Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή του.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην το καταψύξετε.
Να καταναλώνεται μετά από ψήσιμο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ιταλία.
HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Email: info@kanaki.gr