Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
| Ενέργεια |
1197kJ/282kcal |
| Λιπαρά |
2,4g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
| Υδατάνθρακες |
55g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
2g |
| Πρωτεΐνες |
1,6g |
| Εδώδιμες ίνες |
10g |
| Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, προζύμι 22% (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ τύπου "00", νερό), σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ διπλά αλεσμένο, αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ ολικής αλέσεως, αλάτι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1,4%, αλεύρι βύνης ΣΙΤΟΥ, μαγιά μπίρας, μείγμα αρτοποιίας (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ τύπου "0', μηλόξιδο σε σκόνη), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), διογκωτικό μέσο (όξινο ανθρακικό νάτριο), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), φυσικό άρωμα ελιάς.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλεύρι από μαλακό σιτάρι Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Διατηρείται στο ψυγείο στους 4°C-8°C, έως την ημερομηνία λήξης. Μετά το άνοιγμα, κλείστε καλά τη συσκευασία, φυλάξτε την στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 2 ημερών.
Οδηγίες Χρήσης
Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε μία βάση πίτσας.
Προσθέστε τα υλικά της επιλογής σας, αφήνοντας γύρω γύρω περιθώριο 1 εκ.
Τοποθετήστε την πίτσα απευθείας πάνω στη σχάρα του φούρνου σας (χωρίς ταψάκι ή χαρτί ψησίματος) σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 200°C - 220°C για 5-7 λεπτά. Το ψήσιμο πάνω στη σχάρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα και από κάτω, η οποία είναι απαραίτητη για ένα τραγανό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.
Ψήστε για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και λαχταριστή.
Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή του.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην το καταψύξετε.
Να καταναλώνεται μετά από ψήσιμο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ιταλία.
HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Email: info@kanaki.gr