Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 50g |
%Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1063kJ/252kcal |
531kJ/124kcal |
6% |
Λιπαρά |
3,4g |
1,7g |
2% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,8g |
0,4g |
2% |
Υδατάνθρακες |
43g |
22g |
8% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,2g |
0,1g |
0% |
Εδώδιμες ίνες |
2,4g |
1,2g |
- |
Πρωτεΐνες |
7,5g |
3,7g |
7% |
Αλάτι |
1,4g |
0,7g |
12% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, διογκωτικοί παράγοντες (ανθρακικό κάλιο, γλύκονο-δ-λακτόνη, διφωσφορικά άλατα), ελαιόλαδο, αιθυλική αλκοόλη, δεξτρόζη, αλάτι, σταθεροποιητής (χλωριούχο μαγνήσιο), πυκνωτικό μέσο (κόμμι ξανθάνης), βελτιωτικό αλεύρου (ασκορβικό οξύ).
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο 0°C - 8°C.
Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας κατανάλωνεται αμέσως, σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 210°C (ή 200°C στον αέρα).
2. Ξεκολλήστε την ετικέτα, όπου υποδεικνύεται και απελευθερώστε τη ζύμη στρίβοντας το κουτί (το κουτί μπορεί να σκάσει ελαφρό).
3. Ξετυλίξτε τη ζύμη, τοποθετήστε την σε ένα ταψί.
4. Τοποθετήστε το υλικό της προτίμησής σας (π.χ. σάλτσα τομάτα, αλλαντικά, τυριά κ.λπ.).
5. Ψήστε για 12 έως 18 λεπτά στους 210°C (ή 15 έως 20 λεπτά στους 200°C στον αέρα). Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον φούρνο που χρησιμοποιείτε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν καταψύχεται.
Δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Δεν καταναλώνεται άψητη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται από τη Cerelia SAS - ZAC Actiparc Rue du Fortin - 62223 Saint-Laurent-Blangy-Γαλλία.
Αποκλειστική διανομή για την Ελλάδα από τη FOODLINK Α.Ε., Λεωφ. Ειρήνης 47, 193 00 Ασπρόπυργος - Τηλ: 210 5517700