Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά Μερίδα 25g |
Ενέργεια |
1638kJ / 390kcal |
410kJ / 98kcal |
Λιπαρά |
14g |
3,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,0g |
1,8g |
Υδατάνθρακες |
60g |
15g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
32g |
8,0g |
Πρωτεΐνες |
4,5g |
1,1g |
Αλάτι |
0,75g |
0,19g |
Συστατικά
Παντεσπάνι: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, ΑΥΓΑ, σιρόπι γλυκόζης, υγροσκοπικά μέσα (σορβιτόλη, γλυκερίνη), αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), διογκωτικά αρτοποιίας- μπέικιν πάουντερ (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, μαγειρική σόδα), βαμβακέλαιο, αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, βανιλλίνη, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμμι), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0.2%).
Γέμιση κρέμα κακάο
30%: φοινικέλαιο, σιρόπι γλυκόζης, ιμβερτοσάκχαρο, δεξτρόζη, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη 49%, αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0.2%).
Διακόσμηση: ζάχαρη, μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά (φοινικοπυρηνέλαιο), άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ), αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), βανιλλίνη.
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
CHIPITA GLOBAL AE, 12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική, Ελλάδα.