Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1716kJ / 409kcal |
Λιπαρά |
17,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8,0g |
Υδατάνθρακες |
58,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
30g |
Πρωτεΐνες |
5,0g |
Αλάτι |
0,8g |
Συστατικά
Kέικ: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, ΑΥΓΑ, υγροσκοπικά µέσα (σορβιτόλη, γλυκερίνη), βαµβακέλαιο, αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη, γαλακτωµατοποιητές (µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, άλατα λιπαρών οξέων µε νάτριο, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), διογκωτικά αρτοποιίας: µπέικιν πάουντερ (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, µαγειρική σόδα, όξινο ανθρακικό αµµώνιο), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, βανιλίνη, µέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο (0,2%)).
Γέµιση κρέµα κακάο (29%): φοινικέλαιο, σιρόπι γλυκόζης, ιµβερτοσάκχαρο, δεξτρόζη, αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη (4%), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, συντηρητικό (σορβικό κάλιο (0,2%)).
Διακόσµηση: ζάχαρη, µερικώς υδρ/να φυτικά λιπαρά (φοινικοπυρινέλαιο), άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ), αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη, γαλακτωµατοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), βανιλίνη.
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ HELLAS Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ.: 210 2889000