Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1548kJ / 368kcal |
Λιπαρά |
12,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,0g |
Υδατάνθρακες |
59,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
33,0g |
Πρωτεΐνες |
5,0g |
Αλάτι |
0,7g |
Συστατικά
Κέικ: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, ΑΥΓΑ, σιρόπι γλυκόζης, υγροσκοπικά µέσα (σορβιτόλη, γλυκερίνη), βαµβακέλαιο, γαλακτωµατοποιητές (µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, άλατα λιπαρών οξέων µε νάτριο, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), διογκωτικά αρτοποιίας: µπέικιν πάουντερ (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, µαγειρική σόδα, όξινο ανθρακικό αµµώνιο), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, βανιλίνη, µέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο (0,2%)).
Γέµιση φράουλα (14%): φράουλες (30%), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ζάχαρη, πηκτικό µέσο (πηκτίνη), µέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), φυσική αρωµατική ύλη, χρωστική (καρµινικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο (0,1%)).
Γέµιση κρέµα µε γεύση βανίλιας (14%): φοινικέλαιο, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, ιµβερτοσάκχαρο, αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, βανιλίνη, συντηρητικό (σορβικό κάλιο (0,2%)).
Διακόσµηση: ζάχαρη, µερικώς υδρ/να φυτικά λιπαρά (φοινικοπυρινέλαιο), άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ), αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη, γαλακτωµατοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), βανιλίνη.
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ HELLAS Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ.: 210 2889000