Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1737kJ /415kcal |
Λιπαρά |
21g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10g |
Υδατάνθρακες |
51g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
39g |
Πρωτεΐνες |
5,0g |
Αλάτι |
0,20g |
Συστατικά
Κέικ: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φοινικέλαιο, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης φρουκτόζης, άπαχο γάλα σκόνη, πλήρες ΑΥΓΟ σε σκόνη, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο), γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων), αιθυλική αλκοόλη, αλάτι, συντηρητικό (σορβικό κάλιο).
Γέμιση φράουλα 16,5%: σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, φράουλες, ζάχαρη, πηκτικό μέσο (πηκτίνη), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), φυσική αρωματική ύλη, χρωστική (καρμινικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο). Η γέμιση φράουλα περιέχει 30% φράουλες.
Κρέμα με γεύση βανίλια 16,5%: φοινικέλαιο, ζάχαρη, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη, αιθυλική αλκοόλη, βανιλλίνη, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ).
Διακόσμηση: ζάχαρη, μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά (φοινικοπυρηνέλαιο), άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ), αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), βανιλλίνη, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο).
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΦΥΣΤΙΚΙΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΣΕΛΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
CHIPITA GLOBAL AE, 12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική, Ελλάδα.