Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1883kJ/451kcal |
Λιπαρά |
28g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
14g |
Υδατάνθρακες |
43g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
17g |
Πρωτεΐνες |
6g |
Αλάτι |
0,4g |
Συστατικά
Ζύµη: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, ηλιέλαιο), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, µαγιά, αλάτι, σταθεροποιητής (µόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), βανιλίνη, µέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ).
Γέµιση κρέµα κακάο 16,5%: Ζάχαρη, φοινικέλαιο, αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη, δεξτρόζη, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, αιθυλική αλκοόλη, γαλακτωµατοποιητής (πολυγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), βανιλίνη, πηκτικό µέσο (αλγινικό νάτριο).
Η γέμιση κρέμα κακάο περιέχει 7% αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη.
Γέµιση κρέµα βανίλια 16,5%: Ζάχαρη, φοινικέλαιο, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, δεξτρόζη, αιθυλική αλκοόλη, κρόκος ΑΥΓΟΥ σκόνη, γαλακτωµατοποιητής (πολυγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), σταθεροποιητής (κόµµι κυτταρίνης), µέσα οξίνισης (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, φωσφορικό οξύ), αρωµατική ύλη βανίλιας, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ).
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΦΙΣΤΙΚΙΑ, ΚΑΤΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΣΕΛΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., 12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ: 210 2889000