Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1885kJ/452kcal |
Λιπαρά |
28,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
15,0g |
Υδατάνθρακες |
43,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
16,0g |
Πρωτεΐνες |
6,0g |
Αλάτι |
0,5g |
Συστατικά
Ζύµη: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, κραµβέλαιο), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, µαγιά, αλάτι, σταθεροποιητής (µόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), βανιλίνη, µέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
Γέµιση κρέµα κακάο (14%): ζάχαρη, φοινικέλαιο, αποβουτυρωµένο κακάο σκόνη (7%), δεξτρόζη, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, γαλακτωµατοποιητής (πολυγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), αιθυλική αλκοόλη, βανιλίνη, πηκτικό µέσο (αλγινικό νάτριο).
Γέµιση κρέµα µε γεύση βανίλια (14%): ζάχαρη, φοινικέλαιο, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, δεξτρόζη, κρόκος ΑΥΓΟΥ σκόνη, γαλακτωµατοποιητής (πολυγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), σταθεροποιητής (κόµµι κυτταρίνης), µέσα οξίνισης (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, φωσφορικό οξύ), αιθυλική αλκοόλη, αρωµατική ύλη βανίλιας, ΛΑΚΤΟΖΗ (ΓΑΛΑ).
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, προϊόντα ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ HELLAS Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ.: 210 2889000