Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 75g |
*Π.Π.Α% Ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1037kJ/245kcal |
777kJ/184kcal |
9,0% |
Λιπαρά |
2,5g |
1,9g |
3,0% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g |
0,4g |
2,0% |
Υδατάνθρακες |
45,3g |
34g |
13,0% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,7g |
2g |
2,0% |
Εδώδιμες ίνες |
3,1g |
2,3g |
|
Πρωτεΐνες |
8,8g |
6,6g |
13,0% |
Αλάτι |
0,70g |
0,53g |
9,0% |
*Π.Π.Α.%: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ ολικής άλεσης (6%), νωπή μαγιά, αλάτι, ζάχαρη, βυνοποιημένο αλεύρι ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, προζύμι ΣΙΤΟΥ (νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας: οξικό οξύ), ξύδι, ηλιέλαιο, γαλακτωματοποιητής: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, σταθεροποιητές: (κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ), δεξτρόζη, ένζυμα αρτοποιίας, ρυθμιστής οξύτητας: διοξικό νάτριο, συντηρητικά: (προπιονικό ασβέστιο, σορβικό οξύ).
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΛΟΥΠΊΝΟΥ & ΣΙΝΑΠΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Νωπό:Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου.
Κατεψυγμένο:Στην κατάψυξη: στους -18οC.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τοn φούρνο στους 175°C και ψήνετε για περίπου 2-3 λεπτά.
Στην τοστιέρα: Προθερμαίνετε την τοστιέρα στη μεσαία ένταση και ψήνετε για 2 λεπτά.
Ιδανικά η ΠΙΤΤΑ ΑΛΕΞΑΚΗΣ δεν πρέπει να ψηθεί υπερβολικά, μπορείτε να την αλείψετε με λάδι και να την τηγανίσετε ή να την ψήσετε στο grill για 1 λεπτό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εργοστάσιο πιττών για σουβλάκια και ειδών διατροφής ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μ.Ε.Π.Ε., Λουτρού 97, 136 78 Αχαρναί, Αττική - Τηλ: 210 2447299