Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά φέτα 31,25g |
Π.Π.Α.* ανά φέτα |
Ενέργεια |
1159kJ/276kcal |
362kJ/86kcal |
4,3% |
Λιπαρά |
7,0g |
2,2g |
2,6% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,7g |
0,5g |
2,2% |
Υδατάνθρακες |
40g |
12,5g |
5,1% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,5g |
1,4g |
2,8% |
Εδώδιμες Ίνες |
6,5g |
2,0g |
|
Πρωτεΐνες |
10,0g |
3,1g |
6,3% |
Αλάτι |
1,10g |
0,30g |
6,6% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (45%), νερό, πιεστή ζύμη αρτοποιίας, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ (3,5%), φυτικά έλαιά (κραμβέλαιο, φοινικέλαιο), ζάχαρη, νιφάδες ΒΡΩΜΗΣ (1,5%), νιφάδες ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (1,5%), ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, λιναρόσπορος (2%), αλάτι, ξίδι, αλεύερι φάβας, σπόροι δημητριακών (0,6%) (ΣΙΤΟΣ, ΣΙΚΑΛΗ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΒΡΩΜΗ), νιφάδες καλαμποκιού (0,5%), κεχρί (0,4%), παπαρουνόσπορος (0,3%), μαυροσήσαμο (0,3%), ρυθμιστές οξύτητας (οξικά άλατα νατρίου, γαλακτικό ασβέστιο, γαλακτικό οξύ), συντηρητικά (προπιονικό ασβέστιο, σορβικό οξύ), γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, στεαροϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο), βελτιωτικό αλεύρων: ασκορβικό οξύ. Επίπαση: ΣΗΣΑΜΙ.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ και ΑΥΓΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. Θέση Τζήμα, Κορωπί - Τηλ.: +30 210 6694200 - Γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτή +30 210 6620682