Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 450gr |
Ενέργεια |
886kJ/213kcal |
3987kJ/959kcal |
Λιπαρά |
13g |
59g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10g |
45g |
Υδατάνθρακες |
17g |
76g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,7g |
3,2g |
Εδώδιμες Ίνες |
1,3g |
5,9g |
Πρωτεΐνες |
6,2g |
28g |
Αλάτι |
0,53g |
2,4g |
Συστατικά
Μακαρόνια 62% (σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, νερό, ηλιέλαιο, αλάτι), σάλτσα καρμπονάρα 38% {μείγμα ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ και φυτικών λιπαρών [νερό, φυτικά λίπη 30% (φοινικέλαιο πλήρως υδρογονωμένο, κοκόλιπος, φοινικέλαιο), σκόνη ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ 7,1%, άμυλο, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, χρωστική ουσία: β-καροτένιο], μπέικον [κρέας χοιρινό 80%, νερό, σιρόπι γλυκόζης, αλάτι, αντιοξειδωτικά (ερυθορβικό νάτριο, κιτρικό οξύ), άμυλο, δεξτρόζη, αρωματικές ύλες, άρτυμα καπνιστών τροφίμων, ρυθμιστές οξύτητας (οξικά άλατα του νατρίου,
μηλικό οξύ), μαλτοδεξτρίνη, συμπύκνωμα γλυκοπατάτας, συντηρητικός νιτρώδες νάτριο], ΤΥΡΙ πεκορίνο}.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΟ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΨΑΡΙ, ΣΕΛΙΝΟ, ΧΤΑΠΟΔΙ, ΣΟΥΠΙΑ και ΓΑΡΙΔΕΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C έως 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος μικροκυμάτων: Επιλέγουμε χρόνο 4-5 λεπτά στα 700Watt.
Συμβατικός Φούρνος: Προθερμαίνουμε στους 180°C, σε θερμό αέρα. Εν συνεχεία, τοποθετούμε τον περιέκτη σε ταψί του φούρνου ή σε σχάρα και αναθερμαίνουμε για 15 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Πριν την αναθέρμανση, αφαιρούμε τη χάρτινη θήκη και ανοίγουμε λίγο τη μεμβράνη στην άκρη του περιέκτη.
Δεν ενδείκνυται η λειτουργία με αντιστάσεις ή grill.
Οι συνθήκες αναθέρμανσης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την απόδοση του φούρνου (ηλεκτρικός, αερίου, μικροκυμάτων κ.λπ.).
Δεν το ξαναψύχουμε μετά την αναθέρμανση.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο 214 100 9999, Email: info@sklavenitis.gr, www.sklavenitis.com