Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 450gr |
Ενέργεια |
894kJ/214kcal |
4023kJ/963kcal |
Λιπαρά |
11,8g |
53,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
9,1g |
41g |
Υδατάνθρακες |
19,5g |
87,8g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,6g |
2,7g |
Εδώδιμες Ίνες |
1,7g |
7,7g |
Πρωτεΐνες |
6,6g |
29,7g |
Αλάτι |
0,53g |
2,39g |
Συστατικά
Μακαρόνια 62% [(σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, νερό), ηλιέλαιο, αλάτι], σάλτσα καρμπονάρα 38% [μείγμα ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ και φυτικών λιπαρών (νερό, φυτικά λίπη 30% (φοινικέλαιο πλήρως υδρογονωμένο, κοκόλιπος, φοινικέλαιο), σκόνη ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ 7,1%, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, γαλακτωματοποιητές: εστέρες λιπαρών οξέων με σακχαρόζη, μόνο- & δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ κόμμι χαρουπιών), μπέικον (πανσέτα χοιρινή 85%, νερό, άμυλο ταπιόκα, ΓΑΛΑ, ζάχαρη, γαλακτωματοποιητής: τριφωσφορικό νάτριο, σταθεροποιητής: καραγενάνη, αλάτι, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, άρτυμα καπνιστών τροφίμων, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, δεξτρόζη), ΤΥΡΙ πεκορίνο, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ηλιέλαιο].
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C έως 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος μικροκυμάτων: Επιλέγουμε χρόνο 2-3 λεπτά στα 600Watt.
Συμβατικός Φούρνος: Προθερμαίνουμε στους 160°C, σε θερμό αέρα. Εν συνεχεία, τοποθετούμε τον περιέκτη σε ταψί του φούρνου ή σε σχάρα και αναθερμαίνουμε για 15 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Πριν αναθερμάνουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη από τον περιέκτη.
Δεν ξαναψύχουμε το προϊόν μετά την αναθέρμανση.
Δεν ενδείκνυται η λειτουργία με αντιστάσεις ή grill.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο 214 100 9999, E-mail: info@sklavenitis.gr