Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 350gr |
Ενέργεια |
714kJ/171kcal |
2499kJ/599kcal |
Λιπαρά |
8,7g |
30,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,6g |
19,6g |
Υδατάνθρακες |
14,5g |
50,8g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,0g |
3,5g |
Εδώδιμες Ίνες |
1,5g |
5,3g |
Πρωτεΐνες |
7,6g |
26,6g |
Αλάτι |
0,92g |
3,21g |
Συστατικά
Ταλιατέλες 50% (σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΟ, νερό), κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ (κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σταθεροποιητής: καραγενάνη), ντομάτα, μανιτάρια (μανιτάρια, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ), ζαμπόν 7% [μπούτι χοιρινό (65%), νερό, άμυλο γεώμηλων, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, αλάτι, μαλτροδεξτρίνη, δεξτρόζη, ζάχαρη, μπαχαρικά (με ΣΕΛΙΝΟ), αρωματικές ύλες (με ΣΟΓΙΑ), γαλακτωματοποιητής: τριφωσφορικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: γαλακτικό νάτριο, ερυθορβικό νάτριο, κιτρικό νάτριο, ασκορβικό οξύ, ασκορβικό νάτριο, συντηρητικό: όξινο οξικό νάτριο, νιτρώδες νάτριο, οξικό νάτριο, σταθεροποιητής: κυτταρίνη, καραγενάνη, ξανθανικό κόμμι, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, γουανιλικό νάτριο, ινοσινικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: όξινο ανθρακικό νάτριο, άρτυμα καπνιστών τροφίμων], ΤΥΡΙΑ (κασέρι, πεκορίνο, ρεγκάτο), ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΑΛΑ παστεριωμένο, ηλιέλαιο, αλάτι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, πιπέρι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C έως 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος μικροκυμάτων: Επιλέγουμε χρόνο 2-3 λεπτά στα 600Watt.
Συμβατικός Φούρνος: Προθερμαίνουμε στους 180°C, σε θερμό αέρα. Εν συνεχεία, τοποθετούμε τον περιέκτη σε ταψί του φούρνου ή σε σχάρα και αναθερμαίνουμε για 15 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Πριν αναθερμάνουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη από τον περιέκτη.
Δεν ξαναψύχουμε το προϊόν μετά την αναθέρμανση.
Δεν ενδείκνυται η λειτουργία με αντιστάσεις ή grill.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο 214 100 9999, E-mail: info@sklavenitis.gr