Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
879kJ/210kcal |
Λιπαρά |
11,3g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,4g |
Υδατάνθρακες |
12,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,9g |
Εδώδιμες ίνες |
0,4g |
Πρωτεΐνες |
14,4g |
Αλάτι |
1,4g |
Συστατικά
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου 58%, νερό, γέμιση 16% [ημίσκληρο ΤΥΡΙ (παστεριωμένο ΓΑΛΑ, πυτιά, καλλιέργια), φέτες κοτόπουλου (άμυλο ταπιόκα, σταθεροποιητής (άλας τριφωσφορικού) οξέος, πηκτωματοποιητής (τροποποιημένα φύκη), ενισχυτικό γεύσης (ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ), παράγοντες καρύκευσης (ζωική πρωτεϊνη πουλερικών), αντιοξειδωτικό, (ερυθορβικό νάτριο), γλυκόζη, μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα καρυκευμάτων)], πανάρισμα 11% (άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), γαλέτα παναρίσματος, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, μαγιά, αλάτι, κουρκουμάς), λίπος κοτόπουλου, σταθεροποιητής (τροποποιημένο άμυλο, κιτρικό νάτριο, όξινο φωσφορικό άμυλο, ίνα μπιζελιού), ηλιέλαιο, μπαχαρικά, δεξτρόζη, κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη βοδινού.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 0°C - 4°C.
Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμοσφαιρα.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Βάζετε το προϊόν σε ένα ταψί ή γυάλινο σκεύος κατάλληλο για ψήσιμο. Τοποθετείτε το σκεύος στον φούρνο και ψήνετε για 8-10 λεπτά, γυρίζοντάς το μια φορά.
Στο τηγάνι: Τοποθετείτε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή φριτέζα με προθερμασμένο λάδι στους 180°C. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς το συχνά.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να καταναλωθεί μετά από ψήσιμο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στα Ιωάννινα από τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ, Ροδοτόπι, 455 00 Ιωαννίνα - Τηλ: 26510 57501-7, Email: info@pindos-apsi.gr