Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
991kJ/ 236kcal |
Λιπαρά |
10g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,1g |
Υδατάνθρακες |
19,7g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
Πρωτεΐνες |
16,8g |
Αλάτι |
1,27g |
Συστατικά
Φιλέτο κοτόπουλου (70%), πανάρισμα (20%) [vιφάδες καλαμποκιού (καλαμπόκι, ζάχαρη, εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ), αλεύρι ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ) μαγιά, χρωστική: αννάτο, σάκχαρα, πάπρικα, φυτικό έλαιο: φοινικέλαιο, κουρκουμάς, βελτιωτικό αλεύρων: ασκορβικό οξύ, άμυλο αραβόσιτου, αλάτι, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, λιπαρά ΣΟΓΙΑΣ, ΑΥΓΟ σε σκόνη, διογκωτικές ύλες: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο], ηλιέλαιο, νερό, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, άμυλο πατάτας, αλάτι, φυτική ίνα ΣΙΤΟΥ, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, μπαχαρικά (ΣΙΝΑΠΙ), αρωμ. ύλες, εκχύλισμα μαγιάς, κιτρικά άλατα νατρίου.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες. Μπορεί να περιέχει κομμάτι από κόκκαλο.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους 0-4°C. Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Οδηγίες Χρήσης
Καταναλώνεται επαρκώς ψημένο.
Στον φούρνο: Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10'. Στο τηγάνι: Σε προθερμασμένο λάδι, σε μέτρια φωτιά, για 5'. Αναποδογυρίζουμε τακτικά. Πριν σερβίρουμε τοποθετούμε τις κοτομπουκιές σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ο χρόνος ψησίματος ή τηγανίσματος είναι ενδεικτικός και προσαρμόζεται ανάλογα με το σκεύος και τον τύπο της οικιακής συσκευής.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31, Περιστέρι Αθήνα. Κωδικός εγκατάστασης: GR Α571 EC