Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
474kJ/ 113kcal |
6% |
Λιπαρά |
5,1g |
7% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
2% |
Υδατάνθρακες |
13,6g |
5% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
11,8g |
13% |
Εδώδιμες ίνες |
1,6g |
|
Πρωτεΐνες |
2,4g |
5% |
Αλάτι |
0,08g |
1% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
|
|
Ανά 100g |
Δ.Τ.Α.** |
Βιταμίνη D2 |
0,75μg |
15% |
Βιταμίνη E |
1,8mg |
15% |
Βιταμίνη B2 |
0,21mg |
15% |
Βιταμίνη B12 |
0,38μg |
15% |
Ασβέστιο |
120mg |
15% |
**Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Tιμές Aναφοράς. |
Συστατικά
Ζυμούμενο προϊόν αμυγδάλου (80%): Νερό, ΑΜΥΓΔΑΛΟ (10%), δεξτρόζη, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού και πατάτας, σταθεροποιητές (πηκτίνη, κόμμι χαρουπιού), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), φωσφορικό ασβέστιο, βιταμίνες Β2, Β12, D2, E, ζωντανές καλλιέργειες (S. thermophilus, L. bulgaricus).
Φρουτοπαρασκεύασμα (20%): Νερό, δαμάσκηνο (25%), ζάχαρη, νιφάδες βρόμης (4%), άμυλο καλαμποκιού, φυσική αρωματική ύλη, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, σταθεροποιητής (πηκτίνη), γλυκαντικό (γλυκοζίτες στεβιόλης).
Μπορεί να περιέχει ίχνη και από άλλα είδη ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 2°C - 6°C.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., 5° Χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης, 421 00 Τρίκαλα - Γραμμή Επικοινωνίας Καταναλωτή (χωρίς χρέωση): 800 8001234, Ιστοσελίδα: www.olympos.gr