Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* 100g |
Ενέργεια |
456kJ/109kcal |
5% |
Λιπαρά |
4,7g |
7% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
2% |
Υδατάνθρακες |
13,9g |
5% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
11g |
12% |
Εδώδιμες ίνες |
1,8g |
|
Πρωτεΐνες |
1,9g |
4% |
Αλάτι |
0,09g |
1,50% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
|
|
Ανά 100g |
Δ.Τ.Α.** |
Βιταμίνη D2 |
0,75μg |
15% |
Βιταμίνη E |
1,8mg |
15% |
Βιταμίνη B2 |
0,21mg |
15% |
Βιταμίνη B12 |
0,38μg |
15% |
Ασβέστιο |
120mg |
15% |
**Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς |
Συστατικά
Ζυμούμενο προϊόν αμυγδάλου (80%): νερό, ΑΜΥΓΔΑΛΟ (10%), δεξτρόζη, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού και πατάτας, σταθεροποιητές (πηκτίνη, κόμμι χαρουπιού), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), φωσφορικό ασβέστιο, βιταμίνες Β2, Β12, D2, E, ζωντανές καλλιέργειες (S. thermophilus, L. bulgaricus).
Φρουτοπαρασκεύασμα (20%): Ζάχαρη, κομμάτια φράουλας (35%), νερό, άμυλο καλαμποκιού, σταθεροποιητής (καραγεννάνη), συμπυκνωμένος χυμός μαύρου καρότου, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, φυσική αρωματική ύλη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη και από άλλα είδη καρπών με κέλυφος.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο στους 2°C - 6°C.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., 5° Χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης, 421 00 Τρίκαλα - Γραμμή Επικοινωνίας Καταναλωτή (χωρίς χρέωση): 800 8001234, Ιστοσελίδα: www.olympos.gr