Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
990kJ/238kcal |
Λιπαρά |
16g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7g |
Υδατάνθρακες |
5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
Πρωτεΐνες |
17g |
Αλάτι |
1,35g |
Συστατικά
Νερό, απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού (16 %), εξευγενισμένο έλαιο καρύδας, ηλιέλαιο, πρωτεΐνη ρυζιού, πρωτεΐνη από κουκιά, αρωματική, αμυλο πατάτας, αλάτι, συμπύκνωμα από φρούτα και φυτά (παντζάρι, καρότο, πάπρικα), φυτικές ίνες μήλου, άρωμα εσπεριδοειδών, σταθεροποιητές (μεθυλοκυτταρίνη, αλγινικό ασβέστιο).
Χώρα προέλευσης πρωτεΐνης μπιζελιού: Ολλανδία.
Τα μπιζέλια είναι όσπρια. Τα άτομα με σοβαρές αλλεργίες στα όσπρια, όπως τα μπιζέλια, πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν καταναλώνουν πρωτεΐνη μπιζελιού στη διατροφή τους, λόγω της πιθανότητας αλλεργίας σε μπιζέλια.
Συνθήκες Διατήρησης
Στους -18°C: Δείτε ημερομηνία λήξεως.
Αποψύξτε το προϊόν σε ψυγείο και χρησιμοποιήστε το μέσα σε 3 ημέρες μετά την απόψυξη.
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας.
Αποψύξτε τα λουκάνικα πριν τη χρήση τοποθετώντας τα σε μονή στρώση στο ψυγείο.
Μαγειρέψτε καλά πριν το σερβίρισμα.
Τηγάνι: Ζεστάνετε το τηγάνι σε υψηλή φωτιά και μαγειρέψτε για 6 λεπτά. Γυρνάτε συχνά.
Ψησταριά / Γκριλ: Ζεστάνετε στους 260 °C. Αλείψτε ελαφρώς τα λουκάνικα με μαγειρικό λάδι και ψήστε για περίπου 6 λεπτά. Γυρίστε τα λουκάνικα αφού έχει παρέλθει ο μισός χρόνος ψησίματος. Το λουκάνικο είναι πλήρως μαγειρεμένο όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 74°C.
Τα αποτελέσματα ενδέχεται να ποικίλουν λόγω διαφοράς στις θερμοκρασίες ψησίματος. Να ΜΗΝ παραψηθεί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που αποψύχεται δεν επανακαταψύχεται.
Να μην ξαναψηθεί αφού έχει κρυώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
FOODELCO PC, Ήρωνος 5, 194 00 Κορωπί, Αττική - Τηλ: +30 210 9951381, Email: info@foodelco.gr