Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
% Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
220kJ/53kcal |
550kJ/132kcal |
7% |
Λιπαρά |
0,3g |
0,8g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,1g |
0,2g |
0% |
Υδατάνθρακες |
11,4g |
28,6g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
2,6g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
6,7g |
28% |
Πρωτεΐνες |
2,2g |
5,4g |
|
Αλάτι |
0,1g |
0,25g |
0% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αγκινάρα 41%, πατάτα 38%, καρότο 15%, κρεμμύδι 5%, άνηθος 1%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Θα χρειαστείτε (για 4 άτομα):
1 συσκευασία αγκινάρες αλά πολίτα Μπάρμπα Στάθης 1000γρ,
3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο,
2 φλιτζάνια νερό (για την κατσαρόλα) ή 1 φλιτζάνι νερό (για τη χύτρα),
τον χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.
Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια νερό και τα ανακαταεύετε απαλά. Μόλις το φαγητό αρχίσει να βράζει, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 35 περίπου λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθούμε την εκτέλεση της όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως τη μισή ποσότητα νερού (1 φλιτζάνι). Σκεπάζουμε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com