Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
% Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
248kJ/63kcal |
619kJ/157kcal |
8% |
Λιπαρά |
0,4g |
1g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,1g |
0,2g |
1% |
Υδατάνθρακες |
11,3g |
28,2g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,6g |
8,9g |
10% |
Εδώδιμες ίνες |
3,9g |
9,8g |
40% |
Πρωτεΐνες |
3,9g |
9,7g |
|
Αλάτι |
0,21g |
0,53g |
9% |
|
|
Ανά 100g |
|
|
Βιταμίνη Α (Π.Π.Α.)* |
124,9μg (16%) |
|
|
Βιταμίνη C (Π.Π.Α.)* |
13,8mg (17%) |
|
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αρακάς 57%, αγκινάρα 28%, καρότο 10%, κρεμμύδι 3%, άνηθος 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για μια εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε το όπως τα νωπά λαχανικά, χωρις να το ξεπαγώσετε.
Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό του λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια νερό και ανακατεύετε απαλά. Αφού πάρουν βράση, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 40 περίπου λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως τη μισή ποσότητα νερού ( 1 φλιτζάνι). Σκεπάζετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 10 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com