Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 20g |
Ενέργεια |
1148kJ/274kcal |
229,6kJ/54,8kcal |
Λιπαρά |
4g |
0,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,4g |
0,3g |
Υδατάνθρακες |
44,8g |
8,95g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
6,5g |
1,3g |
Εδώδιμες ίνες |
5,2g |
1,04g |
Πρωτεΐνες |
12,6g |
2,5g |
Αλάτι |
1,3g |
0,3g |
Συστατικά
Ρεβίθι 60%, παντζάρι 15%, λαχανικά σε μεταβαλλόμενες αναλογίες (λάχανο, πιπεριά, καρότο, κρεμμύδι, ΣΕΛΙΝΟ, πράσο), καραμελωμένα κρεμμύδια [κρεμμύδια, σιρόπι σταφίδας (αποξηραμένες σταφίδες, νερό, ρυθμιστής οξύτητας ανθρακικό κάλιο), ζάχαρη, ηλιέλαιο, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ (φασόλια ΣΟΓΙΑΣ), άμυλο, πάπρικα], αλεύρι ΣΙΤΟΥ, τρίμμα ψωμιού, νιφάδες πατάτας (γαλακτωματοποιητής μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), νερό, βότανα, αλάτι, μπαχαρικά, ζάχαρη, ηλιέλαιο, κάρυ μείγμα (ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΣΙΝΑΠΙ), ρύζι, αρωματικές ύλες, σκόρδο σκόνη, σταθεροποιητής: μεθυλοκυτταρίνη, κουρκουμάς (συντηρητικό: διοξείδιο του θείου).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΑΥΓΟ, ΘΕΙΩΔΗ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18⁰C.
Οδηγίες Χρήσης
Τηγανίζονται σε προθερμασμένο λάδι (συνιστάται ηλιέλαιο) στους 180°C παγωμένο σε φριτέζα ή σκεύος με μπόλικο λάδι 3-4 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εφόσον αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται από την ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, Στ. Γονατά 40, 121 33 Περιστέρι, Αττική - Τηλ.: 210 5130748, Email: take@otenet.gr