Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
| Ενέργεια |
654kJ/156kcal |
| Λιπαρά |
3,9g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0,7g |
| Υδατάνθρακες |
19,6g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
| Εδώδιμες ίνες |
5,9g |
| Πρωτεΐνες |
7,6g |
| Αλάτι |
1,6g |
Συστατικά
Ρεβίθια ενυδατωμένα 74%, λαχανικά σε μεταβαλλόμενες αναλογίες [λάχανο (άσπρο και κόκκινο), καρότο, κρεμμύδι, πιπεριά, πράσο, ΣΕΛΙΝΟ], αλεύρι ΣΙΤΟΥ, βότανα, νιφάδες πατάτας (γαλακτωματοποιητής: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), τρίμμα ψωμιού, νερό, αλάτι, μπαχαρικά, ζάχαρη, ηλιέλαιο, άμυλο, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ (φασόλια ΣΟΓΙΑΣ), κάρυ μείγμα (ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΣΙΝΑΠΙ), ρύζι, σκόρδο σκόνη, αρωματικές ύλες, φυτικές ίνες, κουρκουμάς (συντηρητικό: διοξείδιο του θείου).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΑΥΓΟ, ΘΕΙΩΔΗ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Μετά την απόψυξη διατηρούνται στο ψυγείο για 48 ώρες.
Οδηγίες Χρήσης
To προϊόν καταναλώνεται μόνο αφού υποστεί θερμική επεξεργασία.
Μαγειρεύεται χωρίς απόψυξη, ως εξής:
Τηγανίζονται στο τηγάνι στους 180°C για 4-6 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Ψήνονται στον φούρνο στους 220°C για 13-15 λεπτά, αφού επαλειφθούν με λάδι.
Ψήνονται στο Airfryer στους 200°C για 8-10 λεπτά, αφού επαλειφθούν με λάδι.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθούν, να μην επανακαταψυχθούν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται από την ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, Στ. Γονατά 40, 121 33 Περιστέρι, Αττική - Τηλ.: 210 5130748, Email: take@otenet.gr