Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
| Ενέργεια |
427kJ/101kcal |
| Λιπαρά |
0,6g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
| Υδατάνθρακες |
19g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
5,4g |
| Εδώδιμες ίνες |
2,1g |
| Πρωτεΐνες |
3,8g |
| Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
Κολοκύθια 59%, κρεμμύδι, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλέτα (μαγιά, σκόνη πάπρικας, χρωστική: εκχύλισμα πιπεριάς, εκχύλισμα βυνοποιημένου ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ), νιφάδες πατάτας (γαλακτωματοποιητής: μονό-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), βότανα 6,5% (άνηθος, μαϊντανός), καρότο, μείγμα (νιφάδες πατάτας, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, άμυλο, φυτικά λιπαρά, φυτική πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, μεθυλοκυτταρίνη), νερό, τρίμμα ψωμιού, αλάτι, φυτικές ίνες, αρωματικές ύλες, μπαχαρικά.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΕΛΙΝΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΘΕΙΩΔΗ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Μετά την απόψυξη διατηρούνται στο ψυγείο για 48 ώρες.
Οδηγίες Χρήσης
To προϊόν καταναλώνεται μόνο αφού υποστεί θερμική επεξεργασία.
Μαγειρεύεται χωρίς απόψυξη, ως εξής:
Τηγανίζονται στο τηγάνι στους 180°C για 4-6 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Ψήνονται στον φούρνο στους 220°C για 18-20 λεπτά, αφού επαλειφθούν με λάδι.
Ψήνονται στο Airfryer στους 200°C για 8-10 λεπτά, αφού επαλειφθούν με λάδι.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθούν, να μην επανακαταψυχθούν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται από την ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, Στ. Γονατά 40, 121 33 Περιστέρι, Αττική - Τηλ.: 210 5130748, Email: take@otenet.gr