Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Aνά μερίδα 250g |
%Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
170kJ/41kcal |
426kJ/102kcal |
5% |
Λιπαρά |
0,2g |
0,4g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,04 |
0,10 |
1% |
Υδατάνθρακες |
8,4g |
21,1g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,8g |
7,0g |
8% |
Φυτικές ίνες |
2,3g |
5,7g |
23% |
Πρωτεΐνες |
1,4g |
3,5g |
|
Αλάτι |
0,05g |
0,13g |
2% |
|
|
Ανά 100g |
|
|
Βιταμίνη C (Π.Π.Α.)* |
29,7mg (37%) |
|
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Λάχανο 70%, ρύζι λευκό 10%, καρότο 7%, κρεμμύδι 5%, πράσο 3%, ντομάτα 3%, μαϊντανός 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε το Λαχανόρυζο όπως τα νωπά λαχανικά χωρίς να το ξεπαγώσετε.
Στην κατσαρόλα: Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου για 5-7 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα στον τρίφτη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύετε απαλά. Μόλις αρχίσουν να βράζουν , σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 40 περίπου λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως 1/2 φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε την χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας και σιγοβράετε για 10 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com