Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Ενέργεια |
144kJ / 34kcal |
359kJ / 86kcal |
Λιπαρά |
1,3g |
0,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
0,6g |
Υδατάνθρακες |
7,9g |
19,8g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,1g |
5,3g |
Εδώδιμες ίνες |
1,8g |
4,5g |
Πρωτεΐνες |
1,2g |
3,8g |
Αλάτι |
0g |
0g |
|
Βιταμίνες & ιχνοστοιχεία |
Ανά 100g |
Δ.Τ.Α.** |
Βιταμίνη C |
22,16mg |
28% |
**Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς (Ενήλικες) |
Συστατικά
Μελιτζάνα 30% (μελιτζάνα, φυτικό έλαιο), πατάτα 16%, κολοκυθάκια 16%, πιπεριά πράσινη 12%, πιπεριά κόκκινη 9%, κρεμμύδι 9%, ντομάτα 6%, μαϊντανός 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Στην κατσαρόλα: Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου για 5-7 λεπτά. Δυναμώνουμε την ένταση της εστίας, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα στον τρίφτη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό και τα ανακατεύουμε απαλά. Αφού βράσουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε το μπριάμ για άλλα 35-40 περίπου λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθούτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως τη μισή ποσότητα νερού (1 φλιτζάνι). Σκεπάζουμε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά.
Στο φούρνο: Ακολουθούτε την εκτέλεση της συνταγής για κατσαρόλα αλλά βράζουμε για 15 λεπτά αντί για 35-40. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς, για 40 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com