Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Ενέργεια |
151kJ/36kcal |
378kJ/90kcal |
Λιπαρά |
0,2g |
0,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
0,1g |
Υδατάνθρακες |
8,1g |
20,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,8g |
2,1g |
Εδώδιμες ίνες |
2,4g |
6,1g |
Πρωτεΐνες |
1,6g |
4g |
Αλάτι |
0g |
0,1g |
|
Βιταμίνες & ιχνοστοιχεία |
Ανά 100g |
|
Βιταμίνη C (Π.Π.Α.)* |
13,41mg (17%) |
|
* Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς (Ενήλικες) |
Συστατικά
Φασολάκι στρογγυλό 58%, πατάτα 10%, καρότο 10%, ντομάτα 10%, κρεμμύδι 10%, μαϊντανός 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Θα χρειαστείτε μόνο (για 4 άτομα)
1 συσκευασία Φασολάκια λαδερά,
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,
1 συσκευασία Ντομάτα στο τρίφτη 250g
1 φλιτζάνι νερό (για την κατσαρόλα) ή 1/2 φλιτζάνι νερό (για τη χύτρα), αλάτι, πιπέρι.
Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5-7 λεπτά. Δυναμώνουμε την ένταση της εστίας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα στον τρίφτη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνι νερό και τα ανακατεύουμε απαλά. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε τα φασολάκια για 35-40 περίπου λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθoύμε την εκτέλεση της συνταγής για φασολάκια λαδερά όπως περιγράφεται παραπάνω, προσθέτοντας όμως ½ φλιτζάνι νερό. Σκεπάζουμε τη χύτρα, και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com