Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 225g |
Ενέργεια |
651kJ/156kcal |
1465kJ/350kcal |
Λιπαρά |
2,1g |
4,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
0,6g |
Υδατάνθρακες |
23,6g |
53g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,4g |
9,8g |
Εδώδιμες ίνες |
6,5g |
14,7g |
Πρωτεΐνες |
7,3g |
16,5g |
Αλάτι |
0,03g |
0,07g |
Συστατικά
Ρεβίθια, πιπεριά κόκκινη, κρεμμύδι, καρότο, πατάτα
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο: 24 ώρες.
Σε κατάψυξη -6˚C: 1 εβδομάδα.
Σε κατάψυξη -12˚C: 1 μήνας.
Σε κατάψυξη -18˚C: βλ. ημ/νία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Θα χρειαστείτε μόνο (για 4 άτομα): 1 συσκευασία Ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης 750 γρ, 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνι Ντομάτα κλασικός συμπυκνωμένος χυμός Μπάρμπα Στάθης, 8 φλιτζάνια νερό (για κατσαρόλα) ή 5 φλιτζάνια νερό (για χύτρα), αλάτι, πιπέρι.
Στην κατσαρόλα: Βράζετε 8 φλιτζάνια νερό σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και, μόλις πάρουν βράση, ρίχνετε το περιεχόμενο της συσκευασίας. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε τα ρεβίθια για 55 περίπου λεπτά. Κλείνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό στο μάτι για άλλα 5 λεπτά. Δοκιμάζετε, συμπληρώνετε αλατοπίπερο αν χρειάζεται και σερβίρετε.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής για τα ρεβίθια όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως 5 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύετε καλά, κλείνετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. Στο τέλος, ανοίγετε τη χύτρα και βράζετε σε δυνατή φωτιά για άλλα 5-7 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com