Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
564kJ/133kcal |
1410kJ/333kcal |
15% |
Λιπαρά |
2,6g |
6,4g |
9% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
0,9g |
5% |
Υδατάνθρακες |
21,2g |
52,9g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,1g |
10,3g |
11% |
Φυτικές ίνες |
5,9g |
14,7g |
60% |
Πρωτεΐνες |
6,3g |
15,8g |
|
Αλάτι |
0,02g |
0,05g |
1% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ρεβίθι 67%, μελιτζάνα 20%, κρεμμύδι 4%, τομάτα 3%, καρότο 3%, μαϊντανός 2%, σκόρδο 1%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε τα Ρεβίθια με Μελιτζάνες όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.
Θα χρειαστείτε (για 4 άτομα):
1 συσκευασία Ρεβίθια με μελιτζάνες Μπάρμπα Στάθης,
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
100ml Ντομάτα στον τρίφτη,
200ml ζεστό νερό (για την κατσαρόλα) ή 100ml (για τη χύτρα), αλάτι, πιπέρι.
Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5-7’ λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε την ντομάτα, το νερό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Μόλις αρχίζουν να βράζουν, κατεβάζετε την ένταση της εστίας στο μισό και αφήνετε να σιγοβράσουν, με κλειστό καπάκι, για 45-50 λεπτά.
Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω με τη μισή ποσότητα νερού (100ml). Σκεπάζετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com