Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
203kJ/49kcal |
508kJ/123kcal |
6% |
Λιπαρά |
0,5g |
1,3g |
2% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,05g |
0,13g |
1% |
Υδατάνθρακες |
6,7g |
17g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
2,5g |
3% |
Φυτικές ίνες |
2,3g |
5,8g |
23% |
Πρωτεΐνες |
3,2g |
8g |
|
Αλάτι |
0,13g |
0,33g |
6% |
|
Βιταμίνη Α (Δ.Τ.Α.)** |
406μg (51%) |
|
|
Βιταμίνη C (Δ.Τ.Α.)** |
20mg (25%) |
|
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Δ.Τ.Α.: Διατροφική Τιμή Αναφοράς. |
Συστατικά
Σπανάκι φύλλο 68%, ρύζι άσπρο 20%, κρεμμύδι 10%, άνηθος 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Θα χρειαστείτε (για 4 άτομα)
1 συσκευασία σπανακόρυζο
100ml ελαιόλαδο
χυμό ενός λεμονιού
300ml νερό
αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα: Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύετε. Μόλις αρχίζει να βράζει, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, ανοίγετε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνετε το σπανακόρυζο να σιγοβράσει για περίπου άλλα 5 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com