Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Ενέργεια |
362kJ/87kcal |
844kJ/210kcal |
Λιπαρά |
0,7g |
1,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,24g |
0,6g |
Υδατάνθρακες |
16g |
39,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,7g |
1,7g |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
6,7g |
Πρωτεΐνες |
4,1g |
10,2g |
Αλάτι |
0,1g |
0,3g |
|
Βιταμίνες - Ιχνοστοιχεία |
|
|
|
Ανά 100g |
Δ.Τ.Α.* Ανά μερίδα |
Βιταμίνη Α |
435,7μg |
54% |
Βιταμίνη C |
19,8mg |
25% |
Δ.Τ.Α.*: Διατροφική τιμή αναφοράς. |
Συστατικά
Σπανάκι φύλλο 73%, ρύζι άσπρο 15%, κρεμμύδι 10%, άνηθος 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Στην κατσαρόλα: Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου για 5-7 λεπτά. Δυναμώνουμε την ένταση της εστίας, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο μαζί με 1 ½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά. Αμέσως μετά, ανοίγουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε το σπανακόρυζο να σιγοβράσει για άλλα 5 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com