Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
384kJ/92kcal |
960kJ/230kcal |
12% |
Λιπαρά |
0,7g |
1,8g |
3% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,24g |
0,6g |
3% |
Υδατάνθρακες |
16,0g |
40,0g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,7g |
1,7g |
2% |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
6,7g |
27% |
Πρωτεΐνες |
4,1g |
10,2g |
|
Αλάτι |
0,14g |
0,3g |
5% |
|
Βιταμίνες - Ιχνοστοιχεία |
Ανά 100g |
|
|
Βιταμίνη Α (Π.Π.Α.)* |
435,7μg (54%) |
|
|
Βιταμίνη C (Π.Π.Α.)* |
19,8mg (25%) |
|
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Σπανάκι φύλλο 73%, ρύζι άσπρο 15%, κρεμμύδι 10%, άνηθος 2%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιόλαδου για 5-7 λεπτά.
Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο μαζί με 1 ½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύετε. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. Αμέσως μετά, ανοίγετε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνετε το σπανακόρυζο να σιγοβράσει για άλλα 5 περίπου λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com