Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1187kJ/283kcal |
Λιπαρά |
14g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,5g |
Υδατάνθρακες |
27g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
8,2g |
Πρωτεΐνες |
12g |
Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
Τυρομπουκιά (87%): ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ (ΓΑΛΑ) (31%), νερό, ζύμη άρτου (κόρν φλάουρ, ρυζάλευρο, ζάχαρη, φυτικές ίνες, αλάτι, χρωστικές (φυσική καραμέλα) και μπαχαρικά), τριμμένη φρυγανιά [αλεύρι ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ)], νερό, μαγιά και αλάτι), ηλιέλαιο, τροποποιημένο άμυλο, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλβουμίνη ΑΥΓΟΥ, αλάτι, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, δεξτρόζη, μπαχαρικά και πηκτικά (κόμμι γκουάρ).
Μαρμελάδα βερίκοκο (13%): Βερίκοκο (40%), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης και φρουκτόζης, διογκωτικά (πηκτίνες), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηρητικά (σορβικό κάλιο και βενζοϊκό νάτριο) και αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ). Παρασκευάζεται με 40γρ. φρούτων ανά 100γρ. προϊόντος.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ και ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 1 μέρα.
Στην κατάψυξη στους – 18ºC έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Τηγάνι και ηλεκτρική φριτέζα: Προσθέστε τις τυρομπουκιές κατευθείαν κατεψυγμένες, σε μικρές ποσότητες, στο τηγάνι ή στην ηλεκτρική φριτέζα σε άφθονο πολύ καυτό λάδι (175ºC). Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά (2 λεπτά). Εάν θέλετε να μειώσετε το λίπος του προϊόντος, μπορείτε να το στραγγίσετε και να το βάλετε για λίγα λεπτά σε μια χαρτοπετσέτα.
Φούρνος: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ºC και τοποθετήστε τις τυρομπουκιές στον φούρνο σε ένα ταψί μεσαίου ύψους και ψήστε τα για 6 - 7 λεπτά.
Φριτέζα αέρα: Προσθέστε τις τυρομπουκιές κατευθείαν κατεψυγμένες στο καλάθι σε θερμοκρασία 180ºC για 6 λεπτά. Προσπαθήστε να μην υπερβαίνετε τον χρόνο μαγειρέματος για να μην βγει το τυρί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εισαγωγέας και Διανομέας: ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε, Τέρμα οδού Λειβαδίου, Βασιλικά, 570 06 Θεσσαλονίκη - Τηλ: 23960 23602, Email: info@kontzoglou.gr