Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 300g |
Ενέργεια |
605kJ/144kcal |
1815kJ/432kcal |
Λιπαρά |
6,2g |
18,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,05g |
3,15g |
Υδατάνθρακες |
15,8g |
47,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,6g |
4,8g |
Πρωτεΐνες |
5,8g |
17,4g |
Αλάτι |
0,9g |
2,7g |
Συστατικά
Μακαρόνι από σκληρό αλεύρι ΣΙΤΟΥ βρασμένο 60%, χταπόδι 20% (ΜΑΛΑΚΙΟ), τοματοπολτός (τομάτα, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ), καρότο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3%, κρεμμύδι, λευκό κρασί (περιέχει ΘΕΙΩΔΗ), αραβοσιτέλαιο, αλάτι, σκόρδο, ζάχαρη, κανέλα, πιπέρι, γαρύφαλλο, φύλλο δάφνης.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΑ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΕΛΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΣΗΣΑΜΙ, ΨΑΡΙΑ, ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
- Σε φούρνο μικροκυμάτων: Τρυπάμε 2-3 φορές το φιλμ με ένα πιρούνι. Βάζουμε τον περιέκτη στον φούρνο για 3 λεπτά στα 800Watt. Βγάζουμε τον περιέκτη, ανοίγουμε το φιλμ μέχρι τη μέση της συσκευασίας και ανακατεύουμε το φαγητό. Ξανασκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 1 λεπτό. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεχτικά, αφαιρούμε το φιλμ και καταναλώνουμε.
- Σε φούρνο: Προθερμαίνουμε στους 200⁰C σε λειτουργία αέρα. Τρυπάμε 2-3 φορές το φιλμ με ένα πιρούνι. Χαμηλώνουμε στους 180⁰C και ζεσταίνουμε το φαγητό για 15-17 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεχτικά, αφαιρούμε το φιλμ και καταναλώνουμε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που αποψύχεται δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε, Λάκκος Κάτσαρη ΒΙ.ΠΕ., 193 00 Ασπρόπυργος - Τηλ: 210 5595661-2, Email: info@kontoveros.gr