Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
481kJ/114kcal |
Λιπαρά |
3,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,4g |
Υδατάνθρακες |
16g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,5g |
Εδώδιμες ίνες |
1g |
Πρωτεΐνες |
5,3g |
Αλάτι |
1,1g |
Συστατικά
Μαγειρεμένο ρύζι (νερό, ρύζι, αλάτι, κουρκουμάς) (52%), αρακάς (13%), μαγειρεμένα γλασαρισμένα μύδια (ΜΥΔΙΑ ψίχα, νερό, αλάτι) (7%), ζεματισμένo γλασαρισμένο καλαμάρι (ΚΑΛΑΜΑΡΙ, νερό αλάτι) (6%) κόκκινη πιπεριά, κομμάτια ψημένου στήθους κοτόπουλου (στήθος κοτόπουλο, άμυλο, δεξτρόζη, αλάτι) (5%), ζεματισμένες γλασαρισμένες γαρίδες (ΓΑΡΙΔΕΣ, νερό, αλάτι) (3,5%), ντομάτες, κρεμμύδι, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, καρυδέλαιο), φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, κραμβέλαιο), αλάτι, ζάχαρη, σκόνη λαχανικών (σκόρδο, κρεμμύδι, παστινάκι, καρότο, κουρκουμάς), μαλτοδεξτρίνη, μπαχαρικά (λεβιστικό, μαύρο πιπέρι, γαρίφαλο), σκόνη μανιταριών Porcini, μυρωδικά (μαϊντανός, δάφνη).
Ενδέχεται να περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΑΥΓΑ, ΨΑΡΙΑ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ, ΣΕΛΕΡΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 4 ημέρες,
-12°C 3 εβδομάδες,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Τηγάνι: Βάζουμε σε ένα τηγάνι όλο το περιεχόμενο της συσκευασίας με την παγωμένη παέγια & 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι ή νερό. Μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία/μέτρια φωτιά για 10 - 13 λεπτά (8 - 11 λεπτά για μισό σακουλάκι). Ανακατεύουμε πολλές φορές ενδιάμεσα.
Φούρνος μικροκυμάτων: Βάζουμε όλο το περιεχόμενο της συσκευασίας με την κατεψυγμένη παέγια & 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι ή νερό σε ένα δοχείο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ζεσταίνουμε στα 600W για 6-9 λεπτά (4-5 λεπτά για μισό σακουλάκι), ανακατεύουμε και θερμαίνουμε στα 600W για επιπλέον 6-9 λεπτά (4 λεπτά για μισό σακουλάκι).
Στοιχεία Προμηθευτή
FROSTA SP.Z o.o. ul.Witebska, 63 85-778 Bydgoszcz, Πολωνία