Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
615kJ/145kcal |
Λιπαρά |
1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
Υδατάνθρακες |
28g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
Πρωτεΐνες |
6g |
Αλάτι |
1,5g |
Συστατικά
74,42% μαγειρεμένο ρύζι [νερό, ιαπωνικό ρύζι, ξίδι ρυζιού, τρεχαλόζη, ζάχαρη, αλάτι, ρυζέλαιο, σκόνη ΣΟΓΙΑΣ], 7,97% ωμός σολομός [salmo salar, υδατοκαλλιέργειας Νορβηγίας], 4,39% βρασμένες γαρίδες [γαρίδα ( Litopenaeus vannamei, υδατοκαλλιέργειας Ταϊλάνδης), νερό, αλάτι], 2,79% καλαμάρι [ωμό καλαμάρι (Uroteuthis duvaucelii, αλειευμένο στον Ινδικό Ωκεανό FAO 51%57), νερό, αλάτι, οξύ (330)], 2,79% σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ [νερό, ΣΟΓΙΑ, ΣΙΤΑΡΙ,αλάτι, δεξτρόζη], 2,39% καρότο, 2% τουρσί τζίντζερ [τζίντζερ, νερό, μονοϋδρική δεξτρόζη, ξίδι, οξύ (Ε260, Ε330), αλάτι], 1,20% αγγούρι, 1% γουασάμπι [χρένο, φυσικό σιρόπι ζαχαροκάλαμου, άμυλo ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ηλιέλαιο, αλάτι, οξύ (Ε330), σκόνη πράσινου τσαγιού], 0,53% ΣΟΥΣΑΜΙ, 0,52% φύκι (Nori).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους:
+5°C: 24ώρες.
-6°C: 3 ημέρες.
-12°C: 2 εβδομάδες.
-18°C: βλέπε ανάλωση κατά προτίμηση στη συσκευασία.
Οδηγίες Χρήσης
3 επιλογές ξεπαγώματος:
5°C: 8-10 ώρες.
20°C-25°C: 2-3 ώρες.
Στο φούρνο μικροκυμάτων: 50% watt 1,5-2 λεπτά.
Αφήνουμε για 5-10 λεπτά και σερβίρουμε.
Στοιχεία Προμηθευτή
NORDIC SEAFOOD., Søren Nordbysvej 15, 9850 Hirtshals, Δανία - Τηλ.: +45 98 94 15 33ø