Διατροφική Δήλωση
							
								
									
	
		
			|  | Ανά 100g | 
	
	
			
				| Ενέργεια | 780kJ/186kcal | 
			
				| Λιπαρά | 10,7g | 
			
				| εκ των οποίων κορεσμένα | 4,3g | 
			
				| Υδατάνθρακες | 4,5g | 
			
				| εκ των οποίων σάκχαρα | 0,8g | 
			
				| Εδώδιμές ίνες | 0,2g | 
			
				| Πρωτεΐνες | 18g | 
			
				| Αλάτι | 1g | 
	
								 
							 
						 
											
							
Συστατικά
							Κρέας κοτόπουλου 60%, νερό, λίπος κοτόπουλου, μηχανικά διαχωρισμένο κρέας, κέτσαπ [τοματοπολτός, γλυκόζη, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, αρωματικές ύλες, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμι), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ)], ζωμός κοτόπουλου, κρεμμύδι, σταθεροποιητής (πρωτεϊνη ΣΟΓΙΑΣ), κιτρικό νάτριο, τροποποιημένο άμυλο, φρυγανιά [αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), σιδηροκυανιούχο νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο], ηλιέλαιο, αρωματική ύλη burger, αλάτι, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, μπαχαρικά.
 
 Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
						
																
							
Συνθήκες Διατήρησης
							Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
						
											
							
Οδηγίες Χρήσης
							Στον φούρνο:
 1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
 2. Βάζετε το προϊόν σε ένα σκεύος (ταψί ή γυάλινο σκεύος κατάλληλο για ψήσιμο).
 3. Τοποθετείτε το σκεύος στον φούρνο και ψήνετε το προϊόν για 8-10 λεπτά γυρίζοντάς το μια φορά.
 
 Στο τηγάνι/φριτέζα: 
 1. Τοποθετείτε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή φριτέζα με προθερμασμένο λάδι στους 180°C.
 2. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς το συχνά.
						
											
							
Οδηγίες Προφύλαξης
Εάν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.													
																										
							
Στοιχεία Προμηθευτή
							Παράγεται στα Ιωάννινα από τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΙΝΔΟΣ, Ροδοτόπι, 455 00 Ιωαννίνα - Τηλ: 26510 57501-7, Email: info@pindos-apsi.gr