Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
780kJ/186kcal |
Λιπαρά |
10,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,3g |
Υδατάνθρακες |
4,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,8g |
Εδώδιμές ίνες |
0,2g |
Πρωτεΐνες |
18g |
Αλάτι |
1g |
Συστατικά
Κρέας κοτόπουλου 60%, νερό, λίπος κοτόπουλου, μηχανικά διαχωρισμένο κρέας, κέτσαπ [τοματοπολτός, γλυκόζη, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, αρωματικές ύλες, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμι), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ)], ζωμός κοτόπουλου, κρεμμύδι, σταθεροποιητής (πρωτεϊνη ΣΟΓΙΑΣ), κιτρικό νάτριο, τροποποιημένο άμυλο, φρυγανιά [αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), σιδηροκυανιούχο νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο], ηλιέλαιο, αρωματική ύλη burger, αλάτι, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, μπαχαρικά.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο:
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
2. Βάζετε το προϊόν σε ένα σκεύος (ταψί ή γυάλινο σκεύος κατάλληλο για ψήσιμο).
3. Τοποθετείτε το σκεύος στον φούρνο και ψήνετε το προϊόν για 8-10 λεπτά γυρίζοντάς το μια φορά.
Στο τηγάνι/φριτέζα:
1. Τοποθετείτε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή φριτέζα με προθερμασμένο λάδι στους 180°C.
2. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς το συχνά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εάν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στα Ιωάννινα από τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΙΝΔΟΣ, Ροδοτόπι, 455 00 Ιωαννίνα - Τηλ: 26510 57501-7, Email: info@pindos-apsi.gr